Zanimivosti

Cene vstopnic za hokejski finale se dvigujejo do neba

Zanimivosti - nedelja, 28.02.2010

Vancouver - Ta trenutek je verjetno skoraj ceneje kupiti zlato olimpijsko medaljo kot pa vstopnico za drevišnji finale olimpijskega hokejskega turnirja med ZDA in Kanado (21.15). Vstopnice v preprodaji na svetovnem spletu dosegajo astronomske vrednosti. Medtem ko je za navadne sedeže treba odšteti do 2150 dolarjev, sedeži v ložah stanejo več kot 7000 dolarjev.  

Vstopnice za finale se bodo prodajale tudi zadnji trenutek pred tekmo v hokejski dvorani v Vancouvru, ki sprejme 18.000 gledalcev. "Ko smo pred dvema letoma dali v prodajo vstopnice za finale, bi lahko dvorano napolnili 18-krat, toliko povpraševanja je bilo," je povedala tiskovna predstavnica organizacijskega komiteja Renee Smith Valade.

Vstopnice so na voljo tudi na dražbi na uradni spletni strani olimpijskih iger, pri čemer so organizatorji določili, da končna cena prvotne ne sme preseči za več kot desetkrat. Naprodaj so vstopnice po 775, 550 in 350 dolarjev, ki pa bodo do začetka tekme precej narasle.

Tokrat je preprodajo vstopnic prvič pripravil tudi organizator olimpijskih iger, s čimer je omogočil prodajo sedežev tistim, ki ne morejo na tekmo ali pa želijo zgolj zaslužiti. (STA)
 

Komentarji
  • ponedeljek, 10.03.2014 ob 21:14
    excellent submit, very informative. I wonder why the other specialists of this sector do not notice this. You must proceed your writing. I’m sure, you have a great readers’ base already!
    maillot foot pas cher http://nouveaumaillotequipedefrance.oursland.org/
  1. Dodaj komentar